Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Άρη.
Το χθεσινό 0-0 της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στην “Αγιά Σοφιά-OPAP Arena” αποτελεί παρελθόν και πλέον άπαντες στο «στρατόπεδο» της Ένωσης επικεντρώνονται στην προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (7/5, 20:00) με αντίπαλο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.
Οι ιώσεις που πλήττουν τους «κιτρινόμαυρους» τις τελευταίες ημέρες προβληματίζουν ιδιαίτερα τον Ματίας Αλμέιδα, με τα συνεχόμενα ματς να μην προσφέρονται για την σωστή ανάρρωση των ποδοσφαιριστών.
Παράλληλα, η ψυχολογική και η σωματική κόπωση αποτελούν δεδομένα ζητήματα, τα οποία με τη σειρά τους απασχολούν τον Αργεντίνο τεχνικό και το επιτελείου του.
Στα θετικά της σημερινής προπόνησης αποτελεί το γεγονός ότι δεν υπήρξαν νεα προβλήματα τραυματισμών μετά το χθεσινό παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους», το οποίο είχε υψηλή ένταση και σκληρές μονομαχίες στο μεγαλύτερο μέρος του.

