Μια μέρα πριν τον τελικό η Ένωση θα προπονηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, μετά από επιθυμία του Μάσιμο Καρέρα – Νέα τεστ κορωνοϊού στα Σπάτα.
Μετά από εισήγηση του Μάσιμο Καρέρα η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση πριν τον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. Ο Ιταλός τεχνικός επιθυμεί να δει τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, που δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Στη συνέχεια θα αποσυρθεί η ομάδα στο ξενοδοχείο, από το οποίο και θα αποχωρήσει την ημέρα του αγώνα για το ΟΑΚΑ.
Εν τω μεταξύ, σε νέα τεστ κορωνοϊού υποβλήθηκαν παίκτες και τεχνικό τιμ στα Σπάτα. Θυμίζουμε πως σε περίπτωση που βρεθεί έστω και ένα θετικό κρούσμα από τις δύο ομάδες ο τελικός θα αναβληθεί μέχρι νεοτέρας.
