Προπονήσεις στα Λιόσια για τους Τζέι-Κόβαν Μπράουν και Μάνφορντ (pic)

Οι δύο Αμερικανοί προπονούνται στα Λιόσια λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

Για μια ακόμη φορά η ΑΕΚ δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη της!

Ένας παλιός μας γνώριμος, ο Τζέι-Κόβαν Μπράουν αλλά και ο Εξέβιερ Μάνφορντ  ξεκίνησαν προπονήσεις στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων. Οι δύο αθλητές αγωνίζονται στη Χάποελ Τελ Αβίβ όμως ήρθαν στην Ελλάδα λόγω του πολέμου που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Μέση Ανατολή.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

- Advertisement -

«Η αλληλεγγύη είναι το ζητούμενο στις δύσκολες ώρες του πολέμου στη Μέση Ανατολή. Ένας παλιός μας γνώριμος, ο J’Covan Brown και ο συμπαίκτης του Χavier Munford, ζήτησαν και προπονήθηκαν στο γήπεδό μας.

Στο Olympic Hall τους υποδέχτηκε ο Jordan McRae, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στη Hapoel Tel Aviv BC».

Νίκος Ψημμένος
Νίκος Ψημμένος
Είμαι γεννημένος το 2001 και σπουδάζω οικονομικά. Το γεγονός οτι ξεκίνησα στα 21 μου τα πρώτα δημοσιογραφικά μου βήματα ίσως και να μην είναι τόσο τυχαίο. Με μακρινές ρίζες από Μ. Ασία δεν υπήρχε περίπτωση να υποστηρίζω οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτό που ήθελα πάντα είναι να έχω άμεση ενασχόληση με την ΑΕΚ και να μπορώ να μοιράζομαι με τον κόσμο τη γνώμη μου. Στο AEKPASSION.gr κατάφερα ακριβώς αυτό και οφείλω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -