Προπονήθηκε κανονικά ο Φερνάντες, εκτός με ενοχλήσεις ο Γαλανόπουλος

Αναλυτικά όσα έγιναν στην προπόνηση του Σαββάτου στα Σπάτα.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ο Ματίας Αλμέιδα είδε τον Πάολο Φερνάντες να προπονείται σε φουλ ρυθμούς, όπως έγινε χθες με τους Φαν Βέερτ και Μοχαμάντι. Ωστόσο, μόνο ο Ολλανδός βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με τους Κρητικούς. Οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές λογικά θα είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο την ερχόμενη Τετάρτη.

Στα αρνητικά είναι το πρόβλημα που προέκυψε με τον Κώστα Γαλανόπουλο. Ο Έλληνας άσος αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Νίκος Ψημμένος
Νίκος Ψημμένος
Είμαι γεννημένος το 2001 και σπουδάζω οικονομικά. Το γεγονός οτι ξεκίνησα στα 21 μου τα πρώτα δημοσιογραφικά μου βήματα ίσως και να μην είναι τόσο τυχαίο. Με μακρινές ρίζες από Μ. Ασία δεν υπήρχε περίπτωση να υποστηρίζω οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτό που ήθελα πάντα είναι να έχω άμεση ενασχόληση με την ΑΕΚ και να μπορώ να μοιράζομαι με τον κόσμο τη γνώμη μου. Στο AEKPASSION.gr κατάφερα ακριβώς αυτό και οφείλω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -