Προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς ο Σιντιμπέ

Ο Γάλλος αμυντικός έδειξε πως έχει αφήσει πίσω του τις ενοχλήσεις που είχε στο αριστερό γαστροκνήμιο.

Ξανά στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα τέθηκε από το απόγευμα της Τετάρτης (5/7) ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.

Ο Γάλλος δεξιός οπισθοφύλακας μπήκε σε φουλ ρυθμούς κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης της ΑΕΚ δείχνοντας με τον τρόπο αυτό πως έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε τις τελευταίες ημέρες στο αριστερό γαστροκνήμιο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο 30χρονος αμυντικός συμμετείχε κανονικά μεταξύ άλλων και στα σημεία του προγράμματος που απαιτούσαν ένταση και τρεξίματα, γεγονός που πρακτικά επιβεβαιώνει τη βελτίωση της κατάστασης του.

- Advertisement -

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, όλοι προπονήθηκαν κανονικά εκτός από τους Γκατσίνοβιτς, Γαλανόπουλο και Ραντόνια, οι οποίοι έκαναν αποφόρτιση, διότι αισθάνονταν τα πόδια τους επιβαρυμένα.

Τέλος, ο Σέρχιο Αραούχο συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα στο ξενοδοχείο, ενώ υπενθυμίζουμε ότι ατομικά γυμνάζεται και ο Θεοχάρης λόγω ενός τραβήγματος που τον ταλαιπώρησε.

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -