Προπονητής Σαμσουνσπόρ: «Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ο πρώτος μας στόχος είναι να τερματίσουμε στους 8 πρώτους της Conference League»

Δείτε όσα είπε ο προπονητής της Σαμσουνσπόρ, Τόμας Ρέις, στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την ΑΕΚ.

Ιδιαίτερα αισιόδοξος και ίσως προκλητικός, θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν ο προπονητής της αντιπάλου της ΑΕΚ στο αυριανό παιχνίδι στην Τουρκία!

Ο Τόμας Ρέις παραχώρησε συνέντευξη τύπου πριν το ματς με την Ένωση. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθησή. Αν μπορέσουμε να επαναλάβουμε την απόδοση που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της Γαλατασαράι εναντίον της ΑΕΚ, θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς. Δεν υπάρχει καμία πίεση πάνω μας από το να είμαστε πρωτοπόροι. Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ο πρώτος μας στόχος είναι να τερματίσουμε στους 8 πρώτους της Conference League. Είμαστε καλή ομάδα. Και οι αντίπαλοί μας το ξέρουν αυτό. Δεν είναι εύκολο να παίζεις εναντίον μας», είπε ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ ο προπονητής της Σαμσουνσπόρ.

- Advertisement -

«Ο Μάριους και ο Ντιαγέ είναι πολύ καλοί επιθετικοί. Ο Μάριους έχει κάνει πολύ σημαντική συμβολή μέχρι στιγμής. Ο Ντιαγέ επίσης αποδίδει πολύ καλά. Θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις σύμφωνα με το σύστημά μας. Ανυπομονώ για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Για τους παίκτες μας, το να βλέπουν τους οπαδούς στο γήπεδο είναι κινητήρια δύναμη. Νομίζω ότι αξίζουμε την υποστήριξη. Θα συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία πετυχαίνοντας ένα καλό αποτέλεσμα.»

«Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για το συμβόλαιο. Έχουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα αύριο. Αν πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε στους 8 πρώτους, και αυτός είναι ο στόχος μας» είπε για το συμβόλαιο του που λήγει το καλοκαίρι.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -