Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Προς Ριζούπολη μεριά το ΑΕΚ-Βόλος

Προς Ριζούπολη μεριά το ΑΕΚ-Βόλος

Στα γειτονικά μέρη της Νέας Φιλαδελφείας φαίνεται πως πρόκειται να διεξαχθεί η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον νεοφώτιστο Βόλο.

Για μία ακόμα φορά φαίνεται πως η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στο “Γεώργιος Καμαράς”, λόγω του ότι ο αγωνιστικός χώρος στο ΟΑΚΑ “δηλώνει” κάκιστος. Εκείνες τις ημέρες θα πραγματοποιούνται έργα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με σκοπό την βελτίωσή του. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί επισπορά, λίπανση και αερισμός του χορταριού. Οπότε η Ένωση έχοντας κιόλας δηλώσει το γήπεδο της Ριζούπολης ως δεύτερη έδρα της, θα περιμένει τον κόσμο της να δώσει ένα δυναμικό παρόν στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του  του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη:

«Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα σε έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, που αναφέρονται στην επικείμενη επισπορά, λίπανση και αερισμό του χορταριού στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, διευκρινίζεται ότι την ευθύνη της όλης διαδικασίας, η οποία ετησίως απορρέει συμβατικά από τη συμφωνία χρήσης του γηπέδου, την έχουν η ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ΕΠΟ είναι ενήμερη και προχωρά στο σχεδιασμό της για χρήση του γηπέδου το διήμερο 14-15 Οκτωβρίου, με τον αγώνα Ελλάδα – Βοσνία των προκριματικών του Euro 2020»

Σχετικά με Δημοσθένης Καμσής

Δημοσθένης Καμσής
Ονομάζομαι Δημοσθένης Καμσής και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1997. Σπουδάζω στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη. Με ρίζες από την Πόλη, δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα από αυτήν του Δικεφάλου. Άρχισα να πηγαίνω στο γήπεδο από το 2004 και από τότε το μικρόβιο μπήκε... βαθιά μέσα στο αίμα μου. Κάποια χρόνια μετά μου κόλλησε όμως, και ένα άλλο μικρόβιο. Αυτό της δημοσιογραφίας. Από τα χρόνια του Λυκείου,είχα μία τροπή προς τα εκεί, παρόλλο που δεν σπούδασα τελικώς δημοσιογραφια. Από το 2018 όμως,άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά και άρχισα να γράφω σε διάφορα site. Η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε όμως με το AEK Passion, ο συνδυασμός δηλαδή ΑΕΚ και Δημοσιογραφίας αποτελεί παιδικό όνειρο.

Ελέγξτε επίσης

Ο ορισμός του…μισό-μηδέν!

Η προχθεσινή νίκη της ΑΕΚ στο Χαριλάου, ήταν ο ορισμός της επικράτησης με μισό-μηδέν και …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com