Προς τι ο πανικός ρε παιδιά;

Ο Μπάμπης Εγγλέζος αρθρογραφεί για τις πρόσφατες αντιδράσεις των αντιπάλων της ΑΕΚ, που θυμίζουν τα ψάρια που τρέμουν έξω από το νερό, λίγο πριν ξεψυχήσουν!

Είχα αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο στη γενιά των οπαδών που δημιούργησε η 20ετής «χούντα» του ΟΣΦΠ και των προέδρων του. Ανέφερα σε ένα σημείο: «Αντίπαλος στην Ελλάδα δεν υπάρχει, αφού οι υπόλοιποι είναι «πουθενάδες», «άφραγκοι», «κότες» και άλλα χαριτωμένα». Η αποστροφή αυτή αναφερόταν σε ένα από τα άρρωστα χαρακτηριστικά αυτής της γενιάς. Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, μπίνγκο!!!

Γνωστός και μη εξαιρετέος «δημοσιογράφος» – οπαδός του ΟΣΦΠ, ανάρτησε πριν από λίγες ώρες στο λογαριασμό του ένα εμετικό σχόλιο για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Άλεφ Σαλντάνια. Αναφέρεται χωρίς ντροπή σε συμμετοχή του παίκτη σε τσίρκο, όπου δελφίνια θα τον κυνηγάνε και αυτός θα προσπαθεί να ξεφύγει… Αν είναι δυνατόν!

Εν τω μεταξύ, σε οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα, ο εν λόγω «κύριος» θα είχε συλληφθεί για να δώσει εξηγήσεις, πάραυτα. Εδώ όμως είναι Βαλκάνια. Και θα συνεχίσει να συμπεριφέρεται έτσι, γιατί αυτό έμαθε τα προηγούμενα χρόνια να κάνει. Να ειρωνεύεται χωρίς ίχνος ντροπής τους πάντες και να λοιδωρεί οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με το μικρόκοσμο του ΟΣΦΠ, από τον οποίο, παρεπιπτόντως, συντηρείται για να μπορεί να υπάρχει.

- Advertisement -

Πάντως, μετά την πρώτη αντίδραση που ήταν οργή, χάρηκα γιατί κατάλαβα ότι όλα αυτά γίνονται γιατί μας φοβούνται. Ασχολούνται συνεχώς με τα θέματα της ΑΕΚ, γιατί φέτος ένιωσαν στο πετσί τους πως θα είναι τα επόμενα χρόνια η πραγματικότητα για αυτούς. Βλέπουν και το Ναό να υψώνεται και ο πανικός τους δεν κρύβεται πια.

Τί άλλο χρειαζόμαστε όλοι οι Ενωσίτες για να καταλάβουμε την τεράστια δυναμική που αναπτύσσει το σωματείο μας σε όλα τα επίπεδα; Τί άλλο θέλουμε να δούμε για να πειστούμε ότι τα δύσκολα είναι πίσω και ότι τα καλύτερα έρχονται; Αράξτε λοιπόν σε μια παραλία και απολαύστε με την ησυχία σας τον πανικό που προκαλούμε σε όλους τους αντιπάλους. Σας αξίζει, μας αξίζει… για όσα περάσαμε!

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

Μπάμπης Εγγλέζος
Μπάμπης Εγγλέζος
40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚPASSION. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -