Πρόσκληση από την ΚΑΕ ΑΕΚ για τη «Μαθητική Εξέδρα»

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση στην ανακοίνωσή της.

Ακολουθεί παρακάτω:

«Από τις 7 Νοεμβρίου 2015, και την αναμέτρηση ΑΕΚ-Καβάλα (στο ΟΑΚΑ), η «Μαθητική/Παιδική Εξέδρα» παγιώθηκε σε θεσμό.

Η επιτυχία του εγχειρήματος πρωτοφανής για το επαγγελματικό μπάσκετ και οδόσημο και για άλλες κοινωνικές ομάδες. Με την επιστροφή στη σχετική κανονικότητα, αφού η υγειονομική κρίση είχε αναχαιτίσει κάθε τέτοια προσπάθεια, η ΑΕΚ BC επιθυμεί εκ νέου να εξελίξει τους αγώνες της σε γιορτή, με βασικούς προσκεκλημένους της τους λιλιπούτειους μαθητές ή αθλητές, αυτή τη φορά με προορισμό το ΣΠΙΤΙ μας, το Κλειστό των Άνω Λιοσίων, που φιλοδοξούμε σταδιακά με τις παρεμβάσεις μας να μετατραπεί σε Παλάτι της «Βασίλισσας». Σε αρκετά ματς άλλωστε έχουν αφήσει σποραδικά το αποτύπωμά τους μαθητές και αθλητές Σχολείων και Ακαδημιών και στην τρέχουσα περίοδο.

- Advertisement -

Η «Μαθητική Εξέδρα» και επισήμως πλέον ετοιμάζεται να υποδεχτεί στους επόμενους εντός έδρας αγώνες της Ομάδας μας το πιο πρόσχαρο κοινό της.

Η Διοίκηση της ΑΕΚ BC προσκαλεί/καλεί τους υπευθύνους Ακαδημιών ή σχολείων, που επιθυμούν να συμμετάσχουν αθλητές ή μαθητές τους στις επόμενες αναμετρήσεις των Άνω Λιοσίων να αποστείλλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση tickets@aekbc.gr.

Για περισσότερες λεπτομέρειες στο τηλ. 210-2821008».

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -