Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε κάποιες σημαντικές οδηγίες στους «κιτρινόμαυρους» στην πρώτη προπόνηση επί πολωνικού εδάφους.
Ο κόουτς του «Δικεφάλου» ξεκίνησε σταδιακά να δείχνει στους παίκτες του ποια είναι η φιλοσοφία του αλλά και τα «θέλω» του, δίνοντάς τους κάποιες απαραίτητες οδηγίες και περνώντας τους μηνύματα.
Αυτό που ζήτησε ο προπονητής της Ένωσης είναι να μην βγαίνει κάθετη η πάσα και γενικώς να μην περνάνε οι κάθετες μπάλες, ενώ δεν είχε πρόβλημα στο να γυρίζει προς τα πίσω η μπάλα ή να κυκλοφορεί παράλληλα.
Επίσης, από τους παίκτες που είχαν τη μπάλα στα πόδια τους, η οδηγία του ήταν να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους και να γίνεται η κάθετη μπαλιά όταν θα βρεθεί ο κατάλληλος χώρος.
Ο… άτυχος, ήταν ο Μπακασέτας που τα… άκουσε από τον Ουζουνίδη, του οποίου σκοπός ήταν να εμπεδώσουν οι «κιτρινόμαυροι» γιατί έπρεπε να γίνει η συγκεκριμένη άσκηση και να την πραγματοποιήσουν σωστά και με ακρίβεια.

