Βαρύ χρηματικό πρόστιμο για την ΑΕΚ από την UEFA, για γεγονότα στο ματς του Europa League με τον Άγιαξ.
Βαρύ πρόστιμο 82.000 ευρώ επέβαλλε στην ΑΕΚ η UEFA, για όλα όσα έγιναν στο ματς με τον Άγιαξ, όπου ο ρέφερι Γιουγκ, απείλησε ακόμη και με διακοπή.
Το μεγαλύτερο μέρος του προστίμου, που ακολούθησε και προηγούμενα πρόστιμα για τους ίδιους λόγους, αφορούσε τη χρήση συσκευών laser και τους διαδρόμους που καταλαμβάνονται από κόσμο. Υπήρξε η πληροφορία από την ΠΑΕ, ότι στο ημίχρονο του αγώνα, οι παρατηρητές της UEFA απείλησαν ανοικτά με διακοπή του αγώνα, καθώς αυτό τους είχε πει ο διαιτητής.
Ένα άλλο μέρος του προστίμου αφορούσε και τα αντικείμενα που έπεσαν στην διάρκεια των πανηγυρισμών του γκολ των φιλοξενούμενων, αλλά και για κάποια επεισόδια μικρής έκτασης έξω από το γήπεδο κατά την διάρκεια της άφιξης των φιλοξενούμενων οπαδών.
Την απόλυτη ευθύνη για όλα αυτά φυσικά έχει το κομμάτι του κόσμου που προέβη σε αυτές τις πράξεις αλλά και η ίδια η ΠΑΕ, που επιμένει να δείχνει ανοχή σε αυτά τα φαινόμενα για πολλοστή φορά, κάνοντας τα χατίρια μιας μειοψηφίας «οπαδών», εις βάρος και πάλι της μεγάλης πλειοψηφίας του υγιούς κομματιού της εξέδρας.

