Αρχική / AEKPASSION / Πρώτα οι παίκτες, μετά ο Καρέρα

Πρώτα οι παίκτες, μετά ο Καρέρα

Τέλος αποτελεί και επίσημα από την ΑΕΚ ο Μάσιμο Καρέρα εδώ και μερικά λεπτά. Πριν μόλις δύο εβδομάδες, η διοίκηση στήριξε απόλυτα τον Ιταλό, όμως σήμερα «χαιρέτησε».

Η γύμνια της ομάδας σε πόστα που «καίνε» φάνηκε άλλη μία φορά σήμερα. Ο προπονητής που πριν δύο εβδομάδες στηρίχτηκε απόλυτα από τη διοίκηση, σήμερα απολύθηκε… Μετά και το αποτυχημένο αποτέλεσμα στη Ριζούπολη απέναντι στο Βόλο, ο Μάσιμο Καρέρα, λίγες ημέρες μετά την… επέτειο με την ΑΕΚ απολύθηκε από τη διοίκηση, καθώς δεν έπεισε ότι μπορεί να αλλάξει την άθλια εικόνα της ομάδας στο γήπεδο, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι όπου η Ένωση «πονάει» πιο πολύ.

Δε φταίει πάντα ο προπονητής

Όταν όλα πάνε στραβά σε μια ομάδα, σίγουρα τη μεγαλύτερη ευθύνη δεν την έχει ο προπονητής. Φταίνε όλοι, από τη διοίκηση, τον πρόεδρο, τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές μέχρι και… τον φροντιστή.

Και πέρσι ο ίδιος προπονητής ήταν, και με τους ίδιους ποδοσφαιριστές ήταν κατά κύριο λόγο. Δεν ξέχασαν οι ποδοσφαιριστές τη μπάλα που ξέρανε, ούτε ο Καρέρα να τους προπονεί. Άρα, κάτι άλλο συμβαίνει, κάτι το οποίο δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.

Κατ’ εμέ, οι παίκτες τον «φάγανε» τον Καρέρα. Γιατί έγινε αυτό; Γιατί ο Ιταλός δε… χαμπάριαζε ούτε από… Λιβάια ούτε από Μάνταλο, ούτε από κανένα «χαϊδεμένο» του προέδρου. Έδωσε ευκαιρίες σε όλους και μαγκιά του!

Ίσα ίσα πρέπει να του πούμε και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» γιατί ανέδειξε τους Μαχαίρα και Μιτάι (μακάρι να μην… καούν).

Το θέμα είναι τι γίνεται από εδώ και στο εξής

Καλός, χρυσός ο Χιμένεθ αλλά η επιστροφή του στην ΑΕΚ έχει καταντήσει πιο γραφική κι από αυτήν του Λεμονή στον Ολυμπιακό… Δεν αντιλέγω, είναι σοβαρός και καλός προπονητής και τον θέλω κι εγώ στον πάγκο της ομάδας.

Απλώς, να μην ξεχάσουμε ότι εάν η ομάδα αρχίζει να πηγαίνει καλά, με τους ίδιους παίκτες θα πηγαίνει καλά… Μακάρι να έρθουν και οι απαραίτητες μεταγραφές τον Ιανουάριο και όλα να πάνε καλά.

Απλά, αν αλλάξει η κατάσταση, να μην ξεχάσουμε ότι δεν έφταιγε ο Καρέρα, που δεν έκαναν π.χ τα βασικά οι αμυντικοί, αλλά δεν τον θέλανε στην ομάδα… κάποιοι.

Σχετικά με Χρήστος Παπαδόπουλος

Χρήστος Παπαδόπουλος
Είμαι γεννημένος στην Αθήνα το 1999. Όνειρο ζωής να σπουδάσω δημοσιογραφία και να ακολουθήσω τον κλάδο των αθλητικών, όμως δεν τα κατάφερα. Ξεκίνησα να σπουδάζω Γαλλική Φιλολογία, όμως κάτι δε μου άρεσε... Με ταλάνιζε η σκέψη ότι κάθε βράδυ σκεφτόμουν «μακάρι να σπούδαζα δημοσιογραφία». Έτσι αποφάσισα να αφήσω προς το παρόν τη σχολή μου, και να ακολουθήσω το όνειρό μου, σπουδάζοντας πλέον στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Το μικρόβιο της ΑΕΚ κόλλησε...από μικρό παιδάκι. Ο συνδυασμός ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είναι όνειρο...και είναι τόσο όμορφο όταν τα όνειρα εκπληρώνονται!

Ελέγξτε επίσης

Δανεικός στην παλιά του ομάδα ο Σαμπανάζοβιτς!

Ο 21χρονος Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς δεν υπολογίζεται εδώ και πολύ από την ΑΕΚ και πάρθηκε η …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com