Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πρόταση Αγγελόπουλου για Final 8 στην EKO Basket League

Πρόταση Αγγελόπουλου για Final 8 στην EKO Basket League

 Ο Μάκης Αγγελόπουλος στην τηλεδιάσκεψη του ΕΣΑΚΕ στις (18/05), θα κάνει πρόταση για τη συνέχιση του πρωταθλήματος.

Πέρασαν δύο μήνες από την διακοπή της EKO Basket League, ακόμα όμως το τέλος της σεζόν δεν έχει οριστικοποιηθεί με τους ανθρώπους του ΕΣΑΚΕ να κάνουν τηλεδιασκέψεις για το μέλλον της.

Την επομένη Δεύτερα στις (18/05) θα πραγματοποιηθεί ακόμη μια και σε αυτήν ο ισχυρός άντρας της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ θα προτείνει την διεξαγωγή ενός Final 8, το οποίο μπορεί να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου – με αρχές Ιουλίου, σε κεκλεισμένων των θυρών γήπεδα.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος την σκέψη του αυτή την έχει κάνει ήδη γνώστη σε κάποιες ομάδες, μέχρι στιγμής όμως δεν έχει βρει ανταπόκριση.

Η πρόθεση της ΑΕΚ από την αρχή όταν ακόμα σταμάτησε η αγωνιστική δράση, ήταν κάποια στιγμή η σεζόν να συνεχιστεί. Εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες και να μην «μπει παύλα», όπως αναφέρουν.  Από την στιγμή που τα πράγματα στην χώρα μας δείχνουν να βαίνουν καλώς – και Θεού θέλοντος – συνεχίσουν έτσι, δεν βλέπουν το γιατί να μην ολοκληρωθεί η σεζόν.

Οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» σαφώς και γνωρίζουν πως υπάρχουν τεχνικά θέματα, όπως είναι αυτό με την επιστροφή των ξενών – αν και εφόσον γυρίσουν στην χώρα μας και της 14ήμερης καραντίνας που πρέπει να περάσουν και της προετοιμασίας που πρέπει να κάνουν.

Όπως αναφέρουν κύκλοι της ΚΑΕ ΑΕΚ «κι εμείς μπορεί να έχουμε απώλειες, αλλά θέλουμε να συνεχιστεί η σεζόν. Η οποιαδήποτε πιθανότητα συνέχισης του πρωταθλήματος, πρέπει να εξαντληθεί. Αν μπορεί να συνεχιστεί η δράση στην Euroleague τον Ιούλιο, γιατί να μην μπορεί και στην Ελλάδα;».

Ο Μάκης Αγγελόπουλος κρίνει ορθότερο να τελειώσει το πρωτάθλημα (ανεξάρτητα της μορφής του, δηλαδή το Final 8 δεν είναι «υποχρεωτικό» για την αξιοπρέπεια και την αξιοπιστία του, με προϋπόθεση πάντα τις κατευθύνσεις που θα δώσουν το Υπουργείο Υγείας, αλλά και ο ΠΟΥ.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Λιβάια: «Ευχαριστώ από καρδιάς όσους με ψήφισαν!» (pic)

Ο Μάρκο Λιβάια ευχαρίστησε, μέσω των social media, τον κόσμο που τον ψήφισε και αναδείχθηκε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com