Η ΑΕΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση δανεισμού του παίκτη από τη Σαχτάρ.
Ο 22χρονος Βραζιλιάνος στόπερ φαίνεται πως είναι η βασική επιλογή της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας, αφού η ομάδα έχει ήδη υποβάλλει επίσημη πρόταση στους Ουκρανούς για δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.
Ο παίκτης αγωνιζόταν στη χώρα του και στην Ιντερνασιονάλ ως δανεικός από τη Σαχτάρ και παρ’ όλο που οι συμπατριώτες του θα ήθελαν να τον κρατήσουν, ο ίδιος επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη. Στην ουκρανική ομάδα είναι δύσκολο να μείνει λόγω του πολέμου που μαίνεται ακόμα στη χώρα και η προοπτική της Ελλάδας μοιάζει αυτή τη στιγμή αρκετά ελκυστική γι’ αυτόν.
Μένει να δούμε τις επόμενες ημέρες αν η περίπτωση αυτή θα έχει αίσιο τέλος για την ομάδας μας, προκειμένου να καλύπτει σταδιακά τις βασικές της ανάγκες σε καίριες θέσεις του ρόστερ.

