Στα γραφεία της ΑΕΚ έφτασε πρόταση 3,5 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα από την Σέλτικ, με την Ένωση να ζητάει τα διπλά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, η Σέλτικ κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα. Η πρόταση των «Κελτών» δεν ικανοποίησε τους «κιτρινόμαυρους» καθώς έφτασε τα 3,5 εκ. ευρώ συν 1 εκ. ευρώ ακόμη με μορφή μπόνους.
Η Σέλτικ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Βασίλη Μπάρκα, αλλά πρώτα πρέπει να τα βρουν οι δύο ομάδες. Με την ΑΕΚ να έχει ξεκαθαρίσει ότι η τιμή του διεθνή τερματοφύλακα είναι 7 – 8 εκ. ευρώ κάτι που τόνισε και στους Σκωτσέζους.
Η Σέλτικ θέλει απαραίτητα να αποκτήσει όχι μόνο έναν αλλά δύο τερματοφύλακες και μένει να δούμε αν αυξήσουν την προσφορά τους στην Ένωση προκειμένου να κάνουν τον Μπάρκα δικό τους.

