Σε… καλοκαιρινό σίριαλ εξελίσσεται ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, Τα προβλήματα που έχει επικαλεστεί η ΕΠΟ για την αλλαγή της έδρας και η πρόταση που έπεσε να διεξαχθεί είτε στο AEL FC Arena είτε στο Πανθεσσαλικό.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του gazzeta.gr, η αλλαγή της έδρας του τελικού του Κυπέλλου είναι ένα θέμα το οποίο οδήγησε στην ΕΠΟ στην αναβολή του αγώνα και στο να επιμένει ότι θα βγει απόφαση για ημέρα και ώρα αγώνα την προσεχή Δευτέρα στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας. Τι όμως υποστηρίζουν στην ΕΠΟ;
Το θέμα είναι η προκήρυξη του διαγωνισμού για τις διαφημιστικές πινακίδες και τα Led που είχαν δρομολογηθεί για το γήπεδο της Ριζούπολης ήταν αποκλειστικά για εκεί. Το άλλο θέμα είναι με το VAR εκτός του ΟΑΚΑ δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα.
Ενώ η αλλαγή του πρωτοκόλλου υγείας και άλλα οργανωτικά θέματα, που πάντως και πάλι δεν δείχνουν να δικαιολογούν εισήγηση για μετάθεση για τις 30 Αυγούστου. Άλλες πήγες από το Πάρκο Γουδή κάνουν λόγο ότι θα καταβληθεί προσπάθεια το ματς να γίνει πιο νωρίς μες στον Αύγουστο.
Ενώ έπεσε και πρόταση από στελέχη της ΕΠΟ, να γίνει ο τελικός κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό είτε στο AEL FC Arena είτε Παναθεσσαλικό. Οι λύσεις πάντως είναι δύο, ο τελικός να γίνει μέχρι την άλλη Τετάρτη ή θα πάει για το τέλος Αυγούστου.

