Αρχική / ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ | ΜΠΑΣΚΕΤ / Πρόταση της ΑΕΚ στον Ζήση

Πρόταση της ΑΕΚ στον Ζήση

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στον Νίκο Ζήση, ο 35χρονος γκαρντ είναι ελεύθερος μιας και δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με την Μπάμπεργκ.

Λίγε ώρες μετά η «Βασίλισσα», ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στον Νίκο Ζήση και να επιστρέψει στην ομάδα που ανδρώθηκε μετά από 15 χρόνια, η διοίκηση της «Ένωσης » σκέφτεται την πρόταση που θα καταθέσει στον 35χρονο γκαρντ και επισήμως.

Η ΑΕΚ έδειξε ενδιαφέρον για τον Νίκο Ζήση και τον περασμένο Ιανουάριο, άλλα εκείνος είχε συμφωνήσει με την πρώην πια ομάδα του, και έτσι χάλασε η επιστροφή του στην «Βασίλισσα» παραμένοντας στην Γερμανική ομάδα, ο Ζήσης ξέρει ότι η ομάδα της καρδίας του ενδιαφέρεται και τις επόμενες μέρες θα κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ Μάκη Αγγελόπουλο να συζητήσουν την επιστροφή του στην «Ένωση».

Με την ΚΑΕ ΑΕΚ  να μην επιβεβαιώνει τις πληροφορίες, για πρόταση στον 35χρονο γκαρντ ωστόσο όλα δείχνουν ότι ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στον Νίκο Ζήση για να επιστρέψει στην  ομάδα απ’ την οποία ξεκίνησε την μεγάλη και πολυετή καριέρα του.

Η επιστροφή του Νίκου Ζήση θα φέρει μεγάλο ενθουσιασμό, στον κόσμο της ΑΕΚ ενόψει και της μετακόμισης στο νέο γήπεδο των Άνω Λιοσίων.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία ( όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Έρχεται και ο Σλότερ για τη “Βασίλισσα”

Αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα ο Αμερικανός. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: “Στη χώρα μας …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com