Αρχική / AEKPASSION / Πρόταση της ΕΟΚ για διεξαγωγή Final4 Κυπέλλου στο Περιστέρι!

Πρόταση της ΕΟΚ για διεξαγωγή Final4 Κυπέλλου στο Περιστέρι!

Η Ομοσπονδία κατέθεσε πρόταση προς τις ομάδες που συμμετέχουν στο φετινό Κύπελλο Ελλάδος.

Η ΕΟΚ γνωστοποίησε την πρόταση της αναφορικά με την έκβαση του φετινού Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ.

Πιο συγκεκριμένα, η ομοσπονδία προτείνει στις ομάδες που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση, τη διεξαγωγή Final4 με τις 4 νικήτριες που θα προκύψουν από τους αγώνες των προημιτελικών, ενώ παράλληλα έριξε στο…τραπέζι το Κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου” στο Περιστέρι ως έδρα της τελικής φάσης (όπως στο Super Cup του περασμένου Σεπτέμβρη).

Από κει και πέρα αναμένεται η στάση των ΚΑΕ, η οποία εν πολλοίς θα καθορίσει τόσο τη μορφή της επόμενης φάσης του φετινού Κυπέλλου Ελλάδος, όσο και την έδρα του Τελικού (ή του Final4).

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Στις 25 Μαρτίου το Νίζνι-ΑΕΚ (pic)

Ορίστηκε η νέα ημερομηνία της ευρωπαϊκής αναμέτρησης, η οποία αναβλήθηκε λόγω κρούσματος κορωνοϊού στη «Βασίλισσα». …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com