Αρχική / AEKPASSION / «Πρόταση της Τουλούκα για τον Πινέδα, δίνει 5 εκατ. ευρώ»

«Πρόταση της Τουλούκα για τον Πινέδα, δίνει 5 εκατ. ευρώ»

Πρόταση ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ έκανε η Τολούκα στη Θέλτα για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα για τον οποίο ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια απόκτησης του Πινέδα, που αποτελεί «πόθο» του Ματίας Αλμέιδα. Σύμμαχος στην προσπάθειά της αυτή, ωστόσο, για την ώρα είναι μόνο ο ποδοσφαιριστής που θέλει να δοκιμάσει ξανά στην Ευρώπη και επιμένει να συνεργαστεί ξανά με τον Αργεντινό, που γνωρίζει πολύ καλά και εμπιστεύεται από την κοινή τους θητεία στην Τσίβας.

Σύμφωνα με τους Μεξικανούς, η Θέλτα δεν συζητά το ενδεχόμενο δανεισμού του Πινέδα και επιθυμεί να τον πουλήσει, ενώ δεν έχει ανάγκη να κάνει απόσβεση από τη στιγμή που τον είχε αποκτήσει ως ελεύθερο. Αν πάντως ισχύει πως η Τολούκα έκανε πρόταση 5 εκατ. ευρώ, τότε μοιάζει πολύ δύσκολο η ΑΕΚ να φτάσει σε τέτοια επίπεδα.

 

Σχετικά με Αμαλία Κουτσίδη

Μεγάλωσα στην «κιτρινόμαυρη» Νέα Φιλαδέλφεια και τα τελευταία χρόνια σπουδάζω στο τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την ΑΕΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά του aekpassion.gr για την ευκαιρία που μου δίνουν να στηρίξω την προσπάθεια τους.

Ελέγξτε επίσης

Τι έδειξε η συνέντευξη Αλμέιδα

Ποια είναι τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τη συνέντευξη του Αργεντινού τεχνικού. Χθες το πρωί, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com