Προτεραιότητα ο εξτρέμ για την ΑΕΚ – Δεν ψάχνεται ζεστά για αριστερό μπακ

Δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες η προσθήκη ενός αριστερού μπακ.

Στην ΑΕΚ,έπειτα από την απόκτηση του Σοτζέι Μασούντ και Ερικ Μοράν στο επίκεντρο τίθεται η αναζήτηση ποδοαφαιριστή,ικανού να καλύψει την θέση του αριστερού εξτρέμ.Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που επιθυμούν οι υπεύθυνοι της Ένωσης,είναι ο νέος ποδοσφαιριστής να παίζει στην γραμμή και να είναι αριστεροπόδαρος.

Σχετικά με το θέμα του Σαούλ Γκαρσία,ο οποίος προτάθηκε στην ΑΕΚ για την θέση του αριστερού μπακ,η Ένωση δεν φαίνεται να ασχολείται.Στην συγκεκριμένη θέση η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έχει τους  Ελντερ Λόπες και τον Μιχάλη Μπακάκη οι οποίοι ανάλογα με το σχήμα(είτε 3-5-2,είτε 4άδα πίσω)μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του Ισπανού τεχνικού.

Αλεξάνδρα Καρδαμήλα
Αλεξάνδρα Καρδαμήλα
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1996.Τα τελευταία χρόνια ζει στην Κομοτηνή,όπου σπουδάζει στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.Μεγαλώνοντας σε μία ΑΕΚτζήδικη οικογένεια δεν άργησε να περαστεί το "μικρόβιο"της ΑΕΚ και στην ίδια.Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το αθλητικό ρεπορτάζ ερασιτεχνικά,σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κομοτηνής και στη συνέχεια μπήκε στη ζωή της το ΑΕΚ Passion,στο οποίο γράφει την ειδησιογραφία και αρθρογραφεί.Επίσης,στο ΑΕΚpassion Radio θα την ακούσετε κάθε Παρασκευή στην Εκπομπή "Λίγο πριν την σέντρα" στο ρεπορτάζ του γυναικείου και ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -