Πρώτο δείγμα θετικό για το γυναικείο βόλεϊ της ΑΕΚ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ επικράτησε του Θριάμβου Χαϊδαρίου με 4-0 σετ στο πρώτο τεστ ενόψει της νέας χρονιάς.

Σήμερα το απόγευμα, τα κορίτσια της ΑΕΚ αντιμετώπισαν σε φιλική αναμέτρηση τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Η Ένωση καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα έλεγχε το παιχνίδι και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, κερδίζοντας αρχικά με 3-0 σετ. Οι δύο ομάδες, στη συνέχεια, αποφάσισαν να διεξαχθεί και τέταρτο σετ, το οποίο κατέκτησε και αυτό η Ένωση. (4-0 σετ)

Τα κορίτσια της Ελένης Μεμετζή συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με σκοπό την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που στο τέλος θέλει να πανηγυρίσει την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Αλεξάνδρα Καρδαμήλα
Αλεξάνδρα Καρδαμήλα
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1996.Τα τελευταία χρόνια ζει στην Κομοτηνή,όπου σπουδάζει στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.Μεγαλώνοντας σε μία ΑΕΚτζήδικη οικογένεια δεν άργησε να περαστεί το "μικρόβιο"της ΑΕΚ και στην ίδια.Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το αθλητικό ρεπορτάζ ερασιτεχνικά,σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κομοτηνής και στη συνέχεια μπήκε στη ζωή της το ΑΕΚ Passion,στο οποίο γράφει την ειδησιογραφία και αρθρογραφεί.Επίσης,στο ΑΕΚpassion Radio θα την ακούσετε κάθε Παρασκευή στην Εκπομπή "Λίγο πριν την σέντρα" στο ρεπορτάζ του γυναικείου και ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -