Πρόβλημα με Λιβάγια! -Αμφίβολος για τον επαναληπτικό της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό

O Κροάτης επιθετικός της Ένωσης φαίνεται πως έχει κάποιες ενοχλήσεις που ίσως τον αφήσουν εκτός για το ματς κυπέλλου της Τετάρτης. 

Πιο συγκεκριμένα, ο  Μάρκο Λιβάγια δεν ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Κροάτη επιθετικό να μπαίνει στο δεύτερο ημίχρονο στη θέση του Αραούχο. Ο MVP της φετινής ΑΕΚ είχε ενοχλήσεις πριν τον αγώνα και το πρόβλημα για τον επιθετικό της Ένωσης επιβεβαιώθηκε μετά το τέλος και το μεγάλο διπλό της Ένωσης στο Φάληρο. Ο Λιβάγια έχει πρόβλημα στην δεξιά ποδοκνημική και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο, με τις πρώτες εκτιμήσεις η συμμετοχή του στον επαναληπτικό της Τετάρτης μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολη.

Συντακτική ομάδα AEK PASSION
Συντακτική ομάδα AEK PASSIONhttps://www.aekpassion.gr
Το ⁦AEKPASSION.gr⁩ ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2016 και καθιερώθηκε στο κιτρινόμαυρο κοινό για όλα τα θέματα που αφορούν την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως! Με αφοσίωση και βασικότερο το πάθος για την ΑΕΚ, σας προσφέρονται καθημερινή αρθρογραφία, ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -