Η αντίπαλος της ΑΕΚ την προσεχή Πέμπτη, Κραϊόβα φαίνεται πως αντιμετωπίζει πρόβλημα με την μετάβαση της προς την Αθήνα.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα fanatik.ro η αποστολή της ρουμανικής ομάδας δεν θα μπορέσει να πετάξει από την ομώνυμη πόλη για την ελληνική πρωτεύουσα το πρωί της Τετάρτης καθώς καθώς η πρόγνωση του καιρού προσβλέπει πυκνή ομίχλη στο αεροδρόμιο της Κραϊόβα.
Αυτό σημαίνει πως η Κραϊόβα χρειάστηκε να τροποποιήσει τον τρόπο της μετάβασης της. Έτσι η διοίκηση αποφάσισε η αποστολή της ρουμανικής ομάδας να πάει οδικώς το βράδυ της Τρίτης 16/12 στο Βουκουρέστι, εκεί όπου θα διανυκτερεύσει και ακολούθως το πρωί της Τετάρτης να πετάξει από την ρουμανική πρωτεύουσα για την Αθήνα.
Μάλιστα η πυκνή ομίχλη που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην Κραϊόβα είχε αναγκάσει αποστολή της Σπάρτα Πράγας την περασμένη εβδομάδα να παραμείνει για πολλές ώρες κολλημένη στο αεροδρόμιο.
Αυτό σημαίνει πως η Κραϊόβα θα βρίσκεται στην Αθήνα το πρωί της Τετάρτης 17/12.

