Πρόβλημα ξανά με Τσιγκρίνσκι, κάκωση ο Μπακάκης

Δεν… τελειώνουν τα προβλήματα τραυματισμών στην ΑΕΚ.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι κατάφερε να επιστρέψει απόψε μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας του. Ξεκίνησε βασικός στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό, όμως ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και αντικαταστάθηκε από τον Τσόσιτς λίγο πριν την ανάπαυλα. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου τις ημέρες που ακολουθούν. Άλλη μια ατυχία «χτύπησε» τον Ουκρανό στόπερ της ομάδας, που αποχώρησε σκασμένος από το ματς, ενώ και στον πάγκο η απογοήτευσή του ήταν έκδηλη.

Πρόβλημα υπάρχει και με τον ακραίο μπακ του «Δικεφάλου», ο οποίος υπέστη κάκωση στο κουντεπιέ, αλλά και ένα πρήξιμο στο πόδι, από τα χτυπήματα που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η κατάστασή του ωστόσο, δεν εμπνέει κάτι ανησυχητικό.

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -