Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ψίθυροι καρδιάς…

Ψίθυροι καρδιάς…

Καπνογόνα, φωτορυθμικά, δακρυγόνα και…. είχε και παιχνίδι χθες στο ΟΑΚΑ…

Η εικόνα αναμενόμενη… Πολύ καλή η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, παρά τις ελλείψεις της, προσπάθησε πολύ για το γκολ…. Το έψαξε αλλά δεν είχε πολλούς τρόπους για να φτάσει εκεί… Ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε αυτό που έπρεπε…. Κατέβηκε σφιχτά, συντηρητικά και φρόντισε να μην επιτρέψει στην ΑΕΚ και ειδικά στον Μπακασέτα, ελευθερία στο σουτ….

Περίμενε ότι η ΑΕΚ θα κουραστεί στο δεύτερο ημίχρονο και ποντάρισε ότι ένα γκολ θα το βρει… Είχε ένα δοκάρι και ένα γκολ σε δύο τελικές, μέχρι το πολύ δύσκολο γκολ του Φουρτούνη…. Μετά βρήκε πιο πολλούς χώρους στην προσπάθεια της ΑΕΚ να ισοφαρίσει… Ο Πογέ είναι πολύ καλός παίχτης, τα έχουμε ξαναπεί… Η ΑΕΚ έδειχνε σκασμένη και αγωνιστικά και ψυχολογικά αλλά ένα μικρό κομμάτι της καρδιάς της ψιθύριζε, σπίθιζε ακόμα….

Με ανορθόδοξο τρόπο, με κάθε άλλο παρά καθαρό μυαλό, αλλά οι ψίθυροι καρδιάς, τα σκέπασαν όλα…. Τόσο δυνατοί ήταν… Και έσωσαν την παρτίδα…. Αν δεν ισοφάριζε η ΑΕΚ, πιθανότατα η διάθεση, η ψυχολογία και τα σχόλια να ήταν τελείως διαφορετικά σήμερα…. Και καθόλου ευχάριστα….

Είναι σαφές ότι το αποτέλεσμα μετράει, ειδικά όταν ισοφαρίζεις χαμένο παιχνίδι και μάλιστα ντέρμπι… Αλλά η ομάδα ουρλιάζει για βοήθεια και πρέπει να την ακούσουμε….

Δεν θα μας βοηθούν πάντα οι ψίθυροι καρδιάς….

Κώστας Σταματιάδης.

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Κυριάκος Χήνας: Γιώργος Νικολάου- Ένας εύψυχος μύστης των Ενωσίτικων αξιών!

Η εμπειρία μας από τις αθλητικές κοινωνίες συγκλίνει στη διαπίστωση ότι τρία είναι τα ουσιώδη …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com