Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ 3-0, βαθμολογίες παικτών

Απογοήτευση για τη βαριά ήττα με 3-0 από τη Ράγιο, που πιθανότατα τερματίζει την ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ στη φετινή σεζόν.

Η ΑΕΚ αιφνιδιάστηκε από τη Ράγιο Βαγιεκάνο, δέχτηκε γκολ από τα αποδυτήρια, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις δικές της ευκαιρίες σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που βρήκαν γκολ πολύ εύκολα εκμεταλλευόμενοι τις αδυναμίες της Ένωσης. Δύσκολα βρίσκεις διασωθέντες από το σημερινό ναυάγιο.

Αναλυτικά οι βαθμολογίες των παικτών:

  • Στρακόσια(6):Ασταθής φάνηκε ο γκολκίπερ της ΑΕΚ σήμερα, που ευθύνεται στο 2ο γκολ αφού με τον τρόπο που απέκρουσε, ”έστρωσε” τη μπάλα στον Λόπεζ για να τον πλασάρει.
  • Ρότα(7): Mετά την πρώτη φάση της Ράγιο που κατέληξε σε γκολ στο 2′ και του έβγαλαν τη μπάλα στην πλάτη, ήταν καλός και προσπάθησε πάρα πολύ να βοηθήσει.
  • Πήλιος(5): Δεν πήγε καλά σήμερα, είχε λάθος επιλογές και τοποθετήσεις. Κατάφερε να κάνει κάποιες καλές επιθετικές προσπάθειες.
  • Ρέλβας(6):Χωρίς να κάνει κάποιο μεγάλο λάθος, έχει ευθύνη για την αδράνεια της άμυνας και τα γκολ που μπήκαν από το χώρο ευθύνης του, ενώ ατυχώς εμπλέκεται και στο πέναλτυ.
  • Μουκουντί(6): Ισχύουν όσα είπαμε και για τον Ρέλβας, για το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ δεν απέφυγε κάποια λάθη στις μεταβιβάσεις του.
  • Μάνταλος(5): Μακριά από τον καλό του εαυτό σήμερα, με πολλές λάθος πάσες και χωρίς ενέργεια για να έρθει κι ο τραυματισμός στο τέλος του ημιχρόνου που τον ανάγκασε να αποχωρήσει.
  • Πινέδα(7): Μπορεί να έχασε μια-δυο φορές τη μπάλα κρατώντας την παραπάνω, ωστόσο ήταν πηγή ενέργειας στο κέντρο και ειδικά στο δεύτερο μέρος μαζί με τον Μαρίν που μπήκε, έδωσαν ότι μπορούσαν.
  • Κοϊτά(7):Mοιραίος σήμερα ο Μαυριτανός με τις ευκαιρίες που έχασε, αλλά γενικά ήταν καλός, μια πηγή κινδύνου για τον αντίπαλο.
  • Περέιρα(6): Έπρεπε να έχει βγει νωρίτερα, δεν δείχνει ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλό τέμπο.
  • Γιόβιτς(5): H πιο καλή του ενέργεια ήταν στο 35′ όταν βγήκε στη σέντρα κι έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Πήλιο σε θέση εξτρέμ. Γενικά δεν φάνηκε, ίσως έπρεπε να έχει γίνει αλλαγή. Θα γλίτωνε και την κάρτα  στο τέλος που τον υποχρεώνει να απουσιάσει από τη ρεβάνς,
  • Βάργκα(5):Πουθενά κι ο Ούγγρος, που δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου.
  • Μαρίν(8): Ο Ρουμάνος ”έδεσε” το κέντρο με την είσοδό του στο β΄ μέρος και απέδειξε πόσο πολύτιμος είναι στη λειτουργία της ομάδας. Πέρασε πάσες, μοίρασε σωστά τη μπάλα και η ΑΕΚ είχε σφυγμό για κάποιο διάστημα τουλάχιστον.
  • Γκατσίνοβιτς(6):Δεν έδειξε κάτι.
  • Ζίνι(6):Είχε μια κεφαλιά στις καθυστερήσεις που έφυγε ελάχιστα άουτ και θα μπορούσε να έχει βελτιώσει κάπως την κατάσταση.
  • Κουτέσα(-):Μπήκε πολύ αργά.

Νίκολιτς(5): Όταν δέχεσαι γκολ στο 2′ αλλάζουν τα πλάνα σου. Όμως υπήρχε χρόνος για να βελτιωθεί η κατάσταση. Αντίθετα όσο περνούσε η ώρα τόσο χειρότερο γινόταν. Το τελικό 3-0 αφήνει ελάχιστες ελπίδες για πρόκριση.Η είσοδος του Μαρίν έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα, ενώ θα μπορούσε να μπει κι ο Ζίνι νωρίτερα, αφού Βάργκα και Γιόβιτς δεν υπήρχαν σήμερα. Αριστερά ο Πήλιος πελαγοδρομούσε και ο Περέιρα έπρεπε να γίνει αλλαγή νωρίτερα. Δεν μπόρεσε να παρουσιάσει ένα σύνολο από μαχητές όπως είχε πει την παραμονή.

- Advertisement -

 

Λάκης Κοντσιώτης
Λάκης Κοντσιώτης
Από μικρός, όταν πρωτοπάτησα το πόδι μου στη Νέα Φιλαδέλφεια στα τέλη του '70, κατάλαβα ότι η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι η μεγάλη μου αγάπη.Μια μπάλα ή μια κιτρινόμαυρη φανέλα με το δικέφαλο ήταν διαχρονικά τα καλύτερα δώρα για μένα!Μεγαλώνοντας και αφού ΄΄έφαγα'' τα γόνατά μου στα ξερά γήπεδα των τοπικών πρωταθλημάτων της Αθήνας,προσπάθησα μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας,να παραμείνω κοντά στην ΑΕΚ και στους αγωνιστικούς χώρους.Πλέον έχω αυτή την ευκαιρία μέσα από τη φιλόξενη παρέα του aekpassion και στόχος μου είναι να μεταφέρω στους φίλους της Ένωσης εικόνες,κλίμα και συναισθήματα από την αγωνιστική δράση της ομάδας της καρδιάς μας!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -