Ράντκοφ: «Γνωρίζουμε την ποιότητα της ΑΕΚ – Δεν θα αλλάξω πολλά στην προσέγγιση του αγώνα»

Διαβάστε ολα όσα τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Άρη Λεμεσού.

Ο Αρτέμ Ράντκοβ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μίλησε για το αυριανό παιχνίδι του Άρη Λεμεσού με την ΑΕΚ.

Ο προπονητής της κυπριακής ομάδας αναγνώρισε την ποιότητα της «Ένωσης» ενώ τόνισε πως το σημαντικό για τον ίδιο είναι το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα του στο γήπεδο. Επίσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην κρισιμότητα του αγώνα αλλά και στην ατμόσφαιρα της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena».

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Αρτέμ Ράντκοβ:

- Advertisement -

 

«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και συνεχίζουμε την πρόκληση απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ήταν μια ενδιαφέρουσα πρώτη αναμέτρηση και αναμένουμε να συνεχίσουμε τη μάχη αύριο στο δεύτερο ημίχρονο.

Για το ότι στο παρελθόν ως παίκτης της ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ είχε έρθει ισόπαλος 2-2 με την ΑΕΚ στην Αθήνα: 

«Το θυμάμαι ναι. Ήταν πριν από 15 χρόνια τη σεζόν 2009-2010. Ο αντίπαλος ήταν και τότε δυνατός. Η ομάδα μου τότε ήταν κάτι σαν τον Άρη σήμερα».

Για το αν σκέφτεται να αλλάξει κάτι για να μην δέχεται εύκολα γκολ η ομάδα του: 

«Στα παιχνίδια με την Πούσκας ελέγχαμε το παιχνίδι, το ματς με την ΑΕΚ ήταν πιο κλειστό. Δεν είναι ίδιες καταστάσεις. Δεν σκέφτομαι να αλλάξω πολλά στην προσέγγισή μου. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που υπήρχε μετά την προετοιμασία δεν ήταν ιδιαίτερα ευοίωνη, αλλά εμείς προχωράμε μπροστά. Για να βρισκόμαστε εδώ, σημαίνει ότι το αξίζουμε. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε ένα βήμα προς τα εμπρός, ίσως αυτό να είναι πιο σημαντικό και από το αποτέλεσμα. Βλέποντας την προσπάθεια των παικτών μου, είναι ο λόγος που είμαι αισιόδοξος».

Για το πως σκέφτεται να αποφορτίσει τους παίκτες του από την πίεση των πρώτων λεπτών και για το αν θα είναι στην αποστολή ο Νίκολιτς: 

«Σχεδόν όλοι οι παίκτες έχουν μπει σε ρυθμούς προπόνησης. Κάποιοι από αυτούς επειδή έχασαν προπονήσεις δεν θέλουμε να ρισκάρουμε. Άλλωστε υπάρχει ο περιορισμός της λίστας. Όσοι είναι εκτός ομάδας, μόνο οι Σαρφό και Σανέ χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να επιστρέψουν. Όσο για την πίεση, είναι μέρος της δουλειάς μας, μέρος του ποδοσφαίρου. Είναι το πιο ελκυστικό κομμάτι για όλους μας. Μας αρέσουν αυτά τα μεγάλα παιχνίδια, με πολύ κόσμο. Θέλουμε να παίζουμε σε τέτοια ματς και είμαστε χαρούμενοι που θα έχουμε αυτή την ευκαιρία αύριο».

Για το αν αλλάζει κάτι για τον ίδιο αν παίξει αύριο ο Γιόβιτς για την ΑΕΚ:

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η δική μας ομάδας. Η ΑΕΚ έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες, τους έχουμε αναλύσει, αλλά μας απασχολεί περισσότερο πως θα εμφανιστούμε εμείς».

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -