Ο Σιριέλ Ντέσερς δεν αγωνίστηκε στο πρόσφατο φιλικό της Ρέιντζερς απέναντι στην Μπριζ, με τον προπονητή της ομάδας της Γλασκώβης, Ράσελ Μάρτιν, να δίνει εξηγήσεις για την απουσία του Νιγηριανού επιθετικού.
Ο Μάρτιν ανέφερε πως ο Ντέσερς αντιμετώπισε έναν μικροτραυματισμό, ο οποίος τον κράτησε εκτός δράσης. Παράλληλα, αποκάλυψε πως η Ρέιντζερς απέρριψε προσφορά για τον παίκτη, κρίνοντας πως η οικονομική πρόταση δεν πλησίαζε τις απαιτήσεις του συλλόγου.
«Ο Ντέσερς είχε ένα χτύπημα, έναν τραυματισμό που τον άφησε εκτός. Απορρίψαμε μια προσφορά για αυτόν που είναι πολύ μακριά από τα οικονομικά μας “θέλω”», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Σκωτσέζων.
Ο ίδιος αναφέρθηκε και στον Χάμζα, που επίσης δεν έπαιξε στο φιλικό λόγω ενός γραφειοκρατικού ζητήματος με τη βίζα του. Ωστόσο, και οι δύο αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα.

