Απαράδεκτες και ντροπιαστικές εικόνες καταγράφηκαν στο φινάλε – αλλά και κατά τη διάρκεια – του τέταρτου τελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ για την Handball Premier.
Ο Σουλεϊμάνι Τουρέ, εξτρέμ της Ένωσης, δέχτηκε ρατσιστικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς από μερίδα οπαδών των «ερυθρόλευκων», εξαιτίας του πανηγυρισμού του μετά από τέρμα που σημείωσε, δείχνοντας το σήμα της ΑΕΚ με πάθος.
Η κατάσταση ξέφυγε όταν, κατά την αποχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ προς τα αποδυτήρια, εκτοξεύτηκε μπουκάλι, ενώ ακολούθησαν βρισιές και φραστικές επιθέσεις εναντίον τόσο των παικτών όσο και της τεχνικής ηγεσίας. Στο στόχαστρο των αποδοκιμασιών και ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Σταμάτης Παπασταμάτης, ο οποίος δέχθηκε λεκτικές επιθέσεις κατά την αποχώρησή του.
Η ΑΕΚ, που σε καμία περίπτωση δεν προκάλεσε, είδε για ακόμη μία φορά τον αθλητισμό να σκιάζεται από τέτοιες συμπεριφορές, οι οποίες δεν έχουν θέση ούτε στο γήπεδο ούτε πουθενά αλλού.

