Ρεκόρ για τον Λιούμπισιτς : Έφτασε τα τέσσερα γκολ για φέτος

Η «Ένωση» ανέτρεψε τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια και το γκολ ισοφάρισης πέτυχε ο Κροάτης χαφ. Ήταν το τέταρτο για φέτος!

Ο Ρόμπερτ Λιόυμπισιτς έφτασε τα τέσσερα (4) τέρματα μέσα στη σεζόν. Αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για τον ίδιο.

Το φοβερό είναι πως ο ίδιος σκοράρει ανά 2,3 προσπάθειες (!) και ανά 58,5 αγωνιστικά λεπτά, καθώς έχει παίξει όλα κι όλα 233 λεπτά στο πρωτάθλημα.

- Advertisement -

Ο Κροάτης είχε πετύχει από τρία γκολ το 2019/20 με την Σεντ Πόλτεν και το 2021/22 με την Ραπίντ Βιέννης στην Αυστρία, ενώ τρεις φορές είχε σκοράρει και στην πρώτη του σεζόν με την «Ένωση», το 2023/24.

Τα τέσσερα (4) φετινά του , ως τώρα , γκολ σε επτά (7) συμμετοχές αποτελεί αριθμός ρεκόρ για τον ίδιο ενώ έχει μπροστά του πάρα πολλές ευκαιρίες να ανεβάσει τον αριθμό παραπάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -