Ο Φελίπε Ρέλβας έκανε ιδανικό ντεπούτο αφού πέρα από το γεγονός πως αμυντικά ήταν πολύ καλός κατάφερε να σκοράρει και να δώσει την νίκη στην ΑΕΚ με 1-0 επί της Χάποελ Μπερ Σεβά και ένα προβάδισμα πρόκρισης στην «Ένωση»
Σε δηλώσεις του ο Ρέλβας μίλησε για το γκολ που πέτυχε, τον κόσμο και την αποθέωση που γνώρισε από αυτόν ενώ τέλος αναφέρθηκε και στη διαχείριση της ομάδας.
Όσα είπε ο Φελίπε Ρέλβας:
«Έχω πάρα πολύ ωραία συναισθήματα. Είναι καταπληκτικό να σκοράρεις στο ντεμπούτο σου. Πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς. Δύο τα σημαντικά στοιχεία. Ένα πως κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και δεύτερον, ότι επικρατήσαμε έστω και με 1-0. Ευχαριστώ και τον κόσμο για τη στήριξή του, ήταν εξαιρετικός.
Είναι κάτι το απίστευτο. Δεν μπορώ να πω ψέματα. Ένιωσα φανταστικά. Ήξερα πως αυτό το γήπεδο έχει αυτή την ατμόσφαιρα, αλλά είναι διαφορετικό να το ζεις από μέσα. Δεν μπορούσες να ακούσεις τον συμπαίκτη σου στα δύο μέτρα.
Υπάρχει δρόμος για να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Προσωπικά αισθάνομαι υπέροχα από την πρώτη μέρα. Είμαστε ένα δυνατό γκρουπ. Στόχος μας το League Phase του Conference League».

