Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ρεπό για τους «κιτρινόμαυρους» το Μ.Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα

Ρεπό για τους «κιτρινόμαυρους» το Μ.Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα

Ξεκούραση δυο ημερών για τους παίκτες της «Βασίλισσας», οι οποίοι την Δευτέρα (3/5) αναμένεται να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τα Play-off της Stoiximan Basket League.

Η ΑΕΚ  ολοκλήρωσε χθες τις υποχρεώσεις της για την κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος και από την επόμενη Δευτέρα άπαντες στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» θα κινούνται σε ρυθμούς Play-off.

Σήμερα και αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθούν κανονικά οι προπονήσεις της ομάδας, ενώ το Μ.Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα δόθηκε ρεπό στους παίκτες για να απολαύσουν την ξεκούραση των διακοπών με τις οικογένειες τους.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Σημερινό βίντεο από την «Αγιά Σοφιά»

Πλάνα από την πορεία των εργασιών στο Ναό. Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com