Η ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό δεν ανησυχεί ιδιαίτερα τον Ματίας Αλμέιδα, αφού η ΑΕΚ έχει σκορ πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα. Aποθεωτική υποδοχή στις Σέρρες. Ανάσες και δοκιμές ενόψει της συνέχειας σήμερα (17:30 CS2 HD).
Με μαξιλαράκι ασφαλείας το 3-0 του πρώτου αγώνα, η ΑΕΚ αγωνίζεται στις Σέρρες για να σφραγίσει την πρόκριση, περιμένοντας την τελική έκβαση του Άρης – Ολυμπιακός για να μάθει τον αντίπαλό της στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Μπροστά σε κιτρινόμαυρη εξέδρα αφού είναι γνωστή η πολυπληθής παρουσία Ενωσιτών στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ο Αλμέιδα άφησε στην Αθήνα τους Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί, Πινέδα για να ξεκουραστούν αλλά και τον (ελαφρά) τραυματία Λιβάι Γκαρσία για να συνεχίσει την αποθεραπεία του.
- Πιθανή 11άδα:
Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Γαλανόπουλος, Σιμάνσκι(Γιόνσον), Γκατσίνοβιτς(Φερνάντες), Μάνταλος, Τσούμπερ, Φαν Φέερτ.
- Τελευταία φορά που η ΑΕΚ έπαιξε στο γήπεδο του Πανσερραϊκού με την τοπική ομάδα, ήταν το 2011 όταν η ομάδα των Σερρών συμμετείχε στη μεγάλη κατηγορία. Η Ένωση νίκησε με σκορ 3-1, με δύο γκολ του Νίκου Λυμπερόπουλου, ένα του Ισμαέλ Μπλάνκο και προπονητή τον Μανόλο Χιμένεθ στην πρώτη του θητεία.

