Ρήξη συνδέσμου στον αριστερό ώμο ο Άμραμπατ

Ο Μαροκινός μεσοπεπιθετικός έχει υποστεί μια μικρή ρήξη συνδέσμου στον αριστερό ώμο και ξεκινάει άμεσα θεραπεία, προκειμένου να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στην αγωνιστική δράση των «κιτρινόμαυρων».

Ο Νορντίν Άμραμπατ απέφυγε τα χειρότερα, καθώς τα αποτελέσματα του απεικονιστικού ελέγχου «έδειξαν» ότι έχει υποστεί  ρήξη ακρωμιοκλειδικού συνδέσμου στον αριστερό ώμο, η οποία θα αντιμετωπιστεί με θεραπεία, προκειμένου ο 34χρονος εξτρέμ να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στην αγωνιστική δράση.

Παρότι δεν έχει διευκρινιστεί το ακριβές διάστημα που θα τεθεί εκτός αγώνων, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δύσκολα θα προλάβει τα ματς Πρωταθλήματος με Άρη και Απόλλωνα Σμύρνης.

Σε ότι αφορά τη σημερινή προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» στα Σπάτα, άπαντες προπονήθηκαν κανονικά εκτός από τον Λιβάι Γκαρσία που έκανε θεραπεία και τον Ντάρκο Γέβτιτς, ο οποίος προπονήθηκε ατομικά.

- Advertisement -

Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 17.00.

 

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -