Ρόνι Λέβι: «Μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος ο Γκαρσία»

Με κολακευτικά λόγια μίλησε ο προπονητής της Χάποελ Χάιφα για τον πρώην παίκτη του στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Ο Λιβάι Γκαρσία, παρότι φέτος είναι σε μία κατάσταση «μία μέσα και τρεις έξω», έχει καταφέρει να αποτελέσει έναν από τους κομβικότερους παίκτες της «Ένωσης», έχοντας ήδη 11 γκολ στο ενεργητικό του. Ο πρώην προπονητής του στην ομάδα από την οποία ήρθε στα μέρη μας, ο Ρόνι Λέβι, μίλησε στο SDNA, με πολύ κολακευτικά λόγια για τον επιθετικό των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Παρακολουθώ την πορεία του Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ και είμαι πολύ χαρούμενος για όσα κάνει. Πάνω από όλα είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας που διαθέτει μεγάλη ποιότητα ως ποδοσφαιριστής.

- Advertisement -

Του εύχομαι να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Θυμάμαι όταν ήρθε στην Μπεϊτάρ, ο Γιόσι Μπεναγιούν ήταν ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας και με ρώτησε εάν θα πρέπει να αποκτήσουμε τον Γκαρσία.

Είχε δείξει πράγματα από την πρώτη σεζόν του στο Ισραήλ με τη φανέλα της Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα. Από την αρχή καταλάβαμε πως πρόκειται για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -