Τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος του αγώνα, ο βοηθός του Ζοσέ Ανιγκό, Μπερνάρντ Ροντρίγκες.
Ο προπονητής του Πανιωνίου δεν προσήλθε στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Στη θέση του βρέθηκε ο βοηθός του, Μπερνάρντ Ροντρίγκες, ο οποίος στάθηκε στην δυναμική της ΑΕΚ, αλλά και στην κακή εικόνα της ομάδας του.
Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά:
Για την άσχημη εικόνα του Πανιωνίου: «Αν δείτε τα τελευταία δύο παιχνίδια δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε σύμφωνα με το πλάνο μας αλλά είχαμε αδράνεια στη φάση του 1-0, κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως η ΑΕΚ. Στο δεύτερο πάλι από λάθος ήρθε το 2-0 και από εκεί και πέρα είδατε πώς εξελίχθηκε το ματς. Είμαστε απογοητευμένοι από αυτό το αποτέλεσμα. Μια ομάδα πρέπει πρώτα από όλα να πολεμάει ως ομάδα, να τρέχει ως ομάδα. Αυτό δεν έγινε σήμερα, δεν είχαμε αυτό το πνεύμα και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».
Για το πώς θα προετοιμαστεί ο Πανιώνιος για το ματς που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό: «Το κύριο συστατικό για μια ομάδα είναι το να είναι ομάδα. Εμείς σήμερα δεν παίξαμε έτσι, δεν έχει καμία σχέση η εμφάνιση κόντρα στον ΟΦΗ ή τον ΠΑΟΚ με την αποψινή. Κόντρα σε μια ομάδα Champions League πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος ως ομάδα στο 150-200%. Δεν ήταν έτσι όμως σήμερα. Θα συζητήσουμε με τους παίκτες αλλά την κύρια ευθύνη την έχουμε εμείς οι προπονητές. Η εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή και ενόψει Ολυμπιακού πρέπει να βρούμε το πνεύμα της ομάδας και να πολεμήσουμε ως ομάδα».

