Η ΑΕΚ πραγματοποίησε μια κακή εμφάνιση στον ημιτελικό του Super Cup στη Ρόδο απέναντι στον Προμηθέα και ηττήθηκε με 70-84. Χαρακτηριστικό ήταν ότι οι παίκτες της «Βασίλισσας» υπέπεσαν σε 20 συνολικά λάθη.
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα στις δηλώσεις στην ΕΡΤ τόνισε πως η ομάδα του σε όλη τη διάρκεια του ματς έκανε λάθη γεγονός που προκάλεσε προβληματισμό σε όλους στις τάξεις της. Πρόσθεσε η ομάδα θα συζητήσει τι έφτιαξε και τι μπορεί να αλλάξει ενόψει της συνέχειας.
Οι δηλώσεις του Ντράγκαν Σάκοτα:
Τι να πω; Από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος κάναμε λάθη. Είμαστε προβληματισμένοι. Καλύτερα τώρα παρά μετά. Θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια… Θα δούμε τι μπορούμε να αλλάξουμε. Όταν δεν ξεκινάς καλά παρασύρεσαι, κανείς λάθη που συνήθως δεν κανείς. Έχουμε κι εμείς κάποια προηγούμενα παιχνίδια που παίξαμε καλά και κουραστήκαμε . Θα κάνουμε μια συζήτηση να δούμε τι φταίει και θα συνεχίσουμε».

