Σάκοτα: «Δεν τα πήγαμε καλά στην ατομική άμυνα στο δεύτερο μέρος με αποτέλεσμα να δεχθούμε εύκολους πόντους – Στο τέλος το πληρώσαμε πολύ δεν κάναμε φάουλ»

Οι δηλώσεις του Σερβοέλληνα προπονητή της ΑΕΚ έπειτα από την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ υπέστη την δεύτερη της ήττα στο πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ με σκορ 76-78 για την 6η αγωνιστική της Basket League.

Ο προπονητής της «Βασίλισσας», Ντράγκαν Σάκοτα στάθηκε στην ατομική άμυνα καθώς και στο γεγονός πως οι παίκτες δεν χρησιμοποίησαν τα φάουλ στο τέλος.

Οι δηλώσεις του Ντράγκαν Σάκοτα:

- Advertisement -

«Aυτό που φοβόμουνα, η ατομική άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, ένα-δύο τρίποντα και το pick n roll. Δεχθήκαμε εύκολα καλάθια. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που παίζει καλά σε αυτές τις στιγμές στο ματς όταν είναι ισόπαλο. Βιαστήκαμε χωρίς λόγο και δεν κάναμε φάουλ στο τέλος που ήταν τόσο φανερό πως έπρεπε να κάνουμε για να σταματήσουμε τον χρόνο και να πάμε στην παράταση. Δεν το κάναμε και το πληρώσαμε».

Για τα προβλήματα τραυματισμών που είχε η ομάδα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας:

«Δεν έχει σημασία, χάσαμε στις λεπτομέρειες και με τα λάθη μας».

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -