Σάκοτα: «Έπρεπε να κερδίσουμε και να είμαστε σοβαροί, από αύριο κοιτάμε τη Νίμπουργκ»

Ο προπονητής της «Βασίλισσας» μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό για την συγκέντρωση που είχαν οι «κιτρινόμαυροι» στο παιχνίδι, ενώ τόνισε ότι η ομάδα από αύριο θα κοιτάξει το μεγάλο ματς της Τετάρτης με τους Τσέχους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη και την απόδοση. Μετά από διακοπή δύο εβδομάδων αυτό που σκέφτεσαι είναι σε τι ρυθμό θα είσαι. Εκτός από τις βολές που το νούμερο δεν είναι πραγματικό για εμάς με 11 χαμένες και 65% τα υπόλοιπα είναι ΟΚ. Σίγουρα μπορούμε και καλύτερα. Το παιχνίδι είχε σημασία, επειδή ο Κολοσσός είναι μία ομάδα που παλεύει για τετράδα. 

Οι ομάδες μετά από κάποιες επιτυχίες χαλαρώνουν και αυτός ήταν ένας φόβος και ήμασταν αρκετές μέρες σε διάφορα σημεία λόγω της διακοπής και της απουσίας των διεθνών. Βρήκαμε αυτοσυγκέντρωση όμως και θα ψάχνουμε περισσότερη συγκέντρωση. Μας ενδιαφέρει η νίκη. Περιμένουμε με φιλοδοξίες την συνέχεια», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος προπονητής στη Συνέντευξη Τύπου, προτού προσθέσει:

- Advertisement -

«Τα παιδιά δεν είχαν το μυαλό τους στην Νίμπουρκ. Από την πρώτη μέρα είπαμε ότι έχει σημασία το επόμενο παιχνίδι. Δεν μας βοηθάει να σκεφτόμαστε μακριά. Η Νίμπουρκ είναι άλλη ομάδα με άλλο στυλ. Στο πρωτάθλημα χάσαμε στην Ρόδο και από εκεί είχε ξεκινήσει μία κακή πορεία. Έπρεπε να κερδίσουμε και να είμαστε σοβαροί σήμερα. Από αύριο ξεκινάνε οι σκέψεις».

Σχετικά με τον τραυματισμό του Δημήτρη Μαυροειδή, ο Ντράγκαν Σάκοτα ανέφερε: «Ο Μαυροειδής είναι εντάξει. Από ένα σημείο και μετά σκεφτόμουν τον χρόνο συμμετοχής των παιδιών. Όσο υπάρχουν 2 παιχνίδια την εβδομάδα πρέπει να έχεις τόσους παίκτες και παραπάνω. Οι ομάδες έχουν ανάγκη. Δεν ξέρουμε πόσο μακριά θα πάμε, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι με νέους παίκτες».

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -