Ήταν 10 Φεβρουαρίου του 2018 όταν η ΑΕΚ είχε ανακοινώσει την προσθήκη του Κέβιν Πάντερ από την Πολωνική Ρόσα Ράντομ, με στόχο ο Αμερικανός να βοηθήσει τη «Βασίλισσα» σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ο Ντράγκαν Σάκοτα δικαιώθηκε για αυτή την προσωπική επιλογή καθώς ο «Δικέφαλος» τη σεζόν 2017-2018 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στην Κρήτη και λίγους μήνες αργότερα το Basketball Champions League στο Final-4 που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ.
Ο Σερβοέλληνας τεχνικός σήμερα μίλησε στη σερβική Mozzart για τον Αμερικανό γκαρντ, με τον Σάκοτα να αναφέρει πως ο Πάντερ είναι γεννημένος νικητής. Στάθηκε στις πολύτιμες λύσεις που έδωσε με σημαντικά σουτ, ώστε η ΑΕΚ να φτάσει στην κατάκτηση των τριπαίων. Τέλος αποκάλυψε πως ο ίδιος επέμεινε αρκετά στην – επιτυχημένη όπως αποδείχθηκε – επιλογή του Πάντερ, αφήνοντας στην άκρη άλλες εναλλακτικές προερχόμενες από το NBA.
Οι δηλώσεις του Ντράγκαν Σάκοτα για τον Κέβιν Πάντερ:
«Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες με τους οποίους έχω συνεργαστεί. Έξυπνος, επαγγελματίας, απλά ένας σπουδαίος άνθρωπος.
«Θέλαμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα επειδή ξέραμε ότι το Final 4 του Champions League θα γινόταν στην Αθήνα. Πριν από αυτό, ο Κέβιν έπαιζε στην Πολωνία επειδή προφανώς κάποιος δεν τον είχε παρακολουθήσει αρκετά καλά. Δεν είμαι σίγουρος πώς κατέληξε εκεί, επειδή έπαιζε ήδη στην Ελλάδα για τη Λαύρια. Επέμεινα σε αυτόν πάση θυσία. Υπήρχαν ακόμη και κάποιες επιλογές με παίκτες από το NBA, αλλά τον ήθελα απλώς και αποδείχθηκε μια εξαιρετική κίνηση.
Μαζί του κερδίσαμε τρόπαια, η καριέρα του ήταν πραγματικά πάντα σε ανοδική πορεία. Πέτυχε πολλά σημαντικά σουτ, είναι γεννημένος νικητής».
Θυμηθείτε μερικές σημαντικές στιγμές του Πάντερ με την ΑΕΚ στο BCL:

