Η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει αύριο, Σάββατο (25/4) τον Ολυμπιακό στη «SUNEL Arena» στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Basket League.
Ο προπονητής της «Βασίλισσας», Ντράγκαν Σάκοτα στις δηλώσεις του τόνισε πως το αυριανό ντέρμπι είναι το καλύτερο τεστ για την ΑΕΚ λίγες ημέρες πριν την συμμετοχή στο Final-4 του BCL που θα διεξαχθεί στην Μπανταλόνα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντράγκαν Σάκοτα:
«Γεγονός είναι, ότι παίζουμε με την ομάδα, που είναι πρώτη στην Ευρωλίγκα και πρώτη στο ελληνικό πρωτάθλημα και χωρίς ήττα.
Πριν από το F4 του BCL δε θα μπορούσαμε να έχουμε πιο δυνατό τεστ. Θα θέλαμε να παίξουμε καλύτερα κόντρα στον Ολυμπιακό σε σχέση με τον προημιτελικό Κυπέλλου, και να στείλουμε ένα «μήνυμα» στον κόσμο μας, ότι προετοιμαζόμαστε όσο πιο δυνατά μπορούμε».

