Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στην SUNEL Arena για τη 12η αγωνιστική της Basket League.
Στις δηλώσεις του στο aekbc.gr ο Ντράγκαν Σάκοτα τόνισε πως ο κόσμος είναι η δύναμη της ομάδας και θα ήθελε αύριο να δει τους φιλάθλους στις εξέδρες και η ομάδα με τη σειρά της να τους δώσει χαρά στο τελευταίο παιχνίδι του 2025. Για τον Άρη ανέφερε πως είναι μία ομάδα που έχει θέσει τους ίδιους στόχους με τη «Βασίλισσα» υπογραμμίζοντας πως οι Θεσσαλονικείς διανύουν περίοδο καλής φόρμας.
Οι δηλώσεις του Ντράγκαν Σάκοτα:
«Έχουμε μπροστά μας ακόμη ένα μεγάλο ματς, με αντίπαλο μία ομάδα η οποία παλεύει για τους ίδιους στόχους με εμάς. Εκτός Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων που έχει τον ίδιο στόχο και σ’ αυτό το γκρουπ ανήκουμε και εμείς, αλλά και ο Άρης. Ο Άρης έχει φορμαριστεί. Ξεκίνησε να κερδίζει στην Ευρώπη και στο Πρωτάθλημα και ξέρουμε τι μάς περιμένει. Διαθέτει παίκτες με μεγάλη εμπειρία, παίζει καλή άμυνα και έχει προσωπικότητες επιθετικά, όπως οι Τζόουνς, Νουά, Άντζουζιτς. Απαιτείται μεγάλη προσοχή.
Είναι ιδιαίτερη χαρά τώρα που οι ημέρες είναι γιορτινές, να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Ελπίζουμε, ότι θα γεμίσουν οι οπαδοί μας το γήπεδο και θα μας βοηθήσουν όπως άλλωστε κάνουν πάντα. Το λέμε και το ξαναλέμε, αλλά δεν είναι σχήμα λόγου. Οι οπαδοί μας είναι η δύναμή μας. Θα θέλαμε πάρα πολύ να δώσουμε μία χαρά στον κόσμο μας».
