Αρχική / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ / Σάκοτα: «Μια δικαίωση για μας αυτοί οι τίτλοι»

Σάκοτα: «Μια δικαίωση για μας αυτοί οι τίτλοι»

Ο κόουτς της «Βασίλισσας» κάνει έναν… απολογισμό στο SDNA για τα όσα συνέβησαν μέχρι τώρα για την Ένωση την φετινή χρονιά.

Αναλυτικά ολόκληρη η συνέντευξή του:

«Αν τον Δεκέμβρη έλεγαν ότι θα φτάναμε ως εδώ θα ήταν ψεύτης»

Στην αρχή της κουβέντας ζητήσαμε από τον «Σάλε» «Οποιοσδήποτε έλεγε τότε, τον Δεκέμβριο, πως η ομάδα θα έπαιρνε δύο τρόπαια, θα τον περνούσαν για ψεύτη. Ή θα ήταν υπερβολικά αισιόδοξος. Στην πορεία, όμως, ξέραμε ότι είχαμε κάποιες ελπίδες. Δουλέψαμε πολύ για να φτάσουμε σε αυτές τις επιτυχίες και είναι λογικό, όταν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες σου, να κατακτήσεις κάτι. Κατ’ αρχάς δόθηκε η ευκαιρία ήρθα και τα τρόπαια».

Για να φτάσει ως την κατάκτηση του τροπαίου η ΑΕΚ πέρασε πολλά. Υπήρξαν, όμως, κάποιες στιγμές που ξεχώρισαν λίγο παραπάνω για τον πολυνίκη προπονητή. «Εννοείται πως όταν ζεις την ατμόσφαιρα και τον κόσμο, τα συναισθήματά σου βρίσκονται στα ύψη. Η πιο κρίσιμη στιγμή ήταν, δίχως αμφιβολία, το σουτ του Ντούσαν με την Μπαϊρόιτ στο ΟΑΚΑ και το σουτ του Πάντερ στην Τσεχία με τη Νίμπουρκ».

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Ανδριόπουλος: «Περίπου 32.000 η χωρητικότητα, στόχος και επιθυμία να μπούμε στο νέο γήπεδο τη σεζόν 2020-’21»

Ο πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγια Σοφιάς», Δημήτρης Ανδριόπουλος μίλησε για το πότε υπολογίζεται να μπει …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com