Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε στον ΕΣΑΚΕ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις απαιτήσεις της ΑΕΚ στο νέο Πρωτάθλημα, ενώ τόνισε ότι η στήριξη του κόσμου δίνει σημαντική ώθηση στην ομάδα του.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Ξεκινά η νέα χρονιά. Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Γνωρίζουμε πολύ καλά τις απαιτήσεις του νέου Πρωταθλήματος όμως. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί.
Από την πλευρά μας, και εμείς έχουμε ενισχυθεί, αλλά για να πετύχεις το κάτι καλύτερο χρειάζεσαι βοήθεια. Κι αυτή τη βοήθεια, όπως αποδείχθηκε σε πολλές περιπτώσεις τη χρονιά που τελείωσε, μπορεί να την προσφέρει ο κόσμος μας.
Ο κόσμος μάς δίνει άλλη ώθηση. Θα είναι, λοιπόν, δύσκολο το έργο μας τη νέα περίοδο. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό.
Σε ό,τι αφορά στο Stoiximan Super Cup, έχω να πω ότι θα δώσουμε κάποια ματς που εντάσσουμε στην προετοιμασία μας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Εύχομαι υγεία σε όλους».

