Για το πόσο σημαντικό είναι το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στην αγωνιστική της μεταμόρφωση;

«Έχω έρθει και πάντα έλεγα γιατί να μην είχαμε και εμείς την δυνατότητα να παίξουμε σε τέτοιο γήπεδο. Ήμουν μέσα όταν εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο και εντυπωσιάστηκα. Έχω παίξει και βρέθηκα σε τόσα γήπεδα, αλλά κανένα δεν έχει την ατμόσφαιρα της Νέας Φιλαδέλφειας. 

Σε κάθε αγώνα είναι κατάμεστο, ενώ είναι φοβερό το κλίμα που επικρατεί ακόμη και έξω από το γήπεδο. Μέχρι να μπω μέσα, πολύς κόσμος με σταματούσε να μου μιλήσει και να με αποθεώσει. Ακόμη και παιδιά που δεν είχαν γεννηθεί τότε».

Για τον αν μπορεί να φτάσει στους ομίλους του Champions League η ΑΕΚ;

«Χρειάζεται πάντα τύχη σε αυτές τις περιπτώσεις. Ακόμα και όταν βρισκόμουν στον Ερυθρό Αστέρα είναι απαραίτητο αυτό στην κλήρωση. Αν πέσουμε με κάποια ομάδα που δεν θεωρείται τοπ, τότε νομίζω πως η ΑΕΚ μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο και στην Ευρώπη. 

Παίκτες, προπονητής, πρόεδρος και οπαδοί το αξίζουν αυτό. Θα είναι το κερασάκι στην τούρτα εάν έρθουν και οι επιτυχίες στην Ευρώπη. Ανυπομονώ να βρεθώ στην Αθήνα για να δω αυτά τα παιχνίδια. Είναι ο γιος μου ο Άνελ στην ομάδα και έχει ξεκινήσει να προπονείται μετά τον τραυματισμό του».