Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Σε αναζήτηση προπονητή η ΑΕΚ

Σε αναζήτηση προπονητή η ΑΕΚ

Ο Γιώργος Λημνιάτης απάντησε αρνητικά στην πρόταση των ανθρώπων της «Βασίλισσας».

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ηλία Παπαθεοδώρου, οι άνθρωποι της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ έκαναν πρόταση στον βοηθό του Έλληνα τεχνικού, Γιώργο Λημνιάτη για να αναλάβει ως πρώτος προπονητής μέχρι το φινάλε της περιόδου, η οποία δεν έγινε δεκτή.

Επομένως, οι ιθύνοντες της «Βασίλισσας» φαίνεται πως βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα από την τρέχουσα σεζόν.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Με το «δεξί» το ξεκίνημα του Γυναικείου Χάντμπολ (pics)

Επιβλήθηκαν του ΑΣ Ηλιούπολης με 43-12 οι Κορασίδες της «Ένωσης». Διαβάστε την ενημέρωση της Ερασιτεχνικής …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com