Τις τελευταίες ώρες παρατηρείται έντονη κινητικότητα για ελληνικά ονόματα.
Από τότε που επέστρεψε στην Super League η ΑΕΚ δεν έκρυψε το ενδιαφέρον της για στήριξη από Έλληνες παίκτες και για το λόγο αυτό οι ιθύνοντες της ομάδας μελετούν κάθε περίπτωση γηγενών παικτών που τους τυχαίνει. Παράλληλα τρέχουν και οι επαφές για την απόκτηση ξένου δεξιού μπακ που αναμένεται να ολοκληρωθούν την επόμενη εβδομάδα, ενώ η Ένωση προχωρά ακόμα τέσσερις περιπτώσεις από την εγχώρια αγορά για το προσεχές καλοκαιρί.
Έχοντας ήδη κλείσει η υπόθεση του Δημήτρη Γούτα του οποίου το συμβόλαιο με του «Περιστεριώτες» το ερχόμενο καλοκαίρι κρίνεται πως θα μπορούσε να αποτελέσει την μία εκ των πέντε λύσεων στα στόπερ που αναζητείται. Μάλιστα παλιότερα είχε αγωνιστεί και στον Ολυμπιακό μετρώντας 17 συμμετοχές και σημειώνοντας 2 γκολ σε επίπεδο πρωταθλήματος. Ωστόσο, επαφές γίνονται και με τον 22χρονο αριστερό μπακ του Παναιτωλικού Αλέξανδρο Παρρά. Ο νεαρός άσος που πέρσι σημείωσε 9 συμμετοχές μοιράζοντας και 1 ασίστ δεν ανανέωσε με την ομάδα του Αγρινίου και αυτομάτως τέθηκε εκτός πλάνων προπονητή.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ώρα των Σπόρ» εξετάζονται ακόμα δύο περιπτώσεις με την μία εξ αυτών να είναι ο Χάρης Χαρίσης που διανύει μια πολύ καλή σεζόν στον Ατρόμητο, μετρώντας 48 συμμετοχές.

