Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Σε επαφή με τέσσερις εταιρείες ο Αγγελόπουλος για το όνομα, χωρίς κάτι προχωρημένο ακόμη

Σε επαφή με τέσσερις εταιρείες ο Αγγελόπουλος για το όνομα, χωρίς κάτι προχωρημένο ακόμη

Σε συζητήσεις με τέσσερις υποψήφιες εταιρείες βρίσκεται ο Μάκης Αγγελόπουλος, για την εμπορική ονομασία του κλειστού των Άνω Λιοσίων.

Ο διοικητικός ηγέτης της «Βασίλισσας» λοιπόν μιλάει ήδη με τέσσερις εταιρείες, όσον αφορά το εμπορικό όνομα του Ολυμπιακού Κλειστού Γυμναστηρίου των Άνω Λιοσίων.

Προς το παρόν όμως, δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο ακόμη, με τον ισχυρό άνδρα της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ να κάνει κι άλλες επαφές μελλοντικά.

Να σημειωθεί, πως μία από τις εταιρείες με την οποία βρίσκεται σε συζητήσεις ο Αγγελόπουλος, είναι ο βασικός χορηγός της «Βασίλισσας», η BetShop.

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Ο Λαρεντζάκης δεν ξεχνάει την κιτρινόμαυρη θητεία του

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αν και πλέον παίκτης του Ολυμπιακού, δεν παραλείπει να τονίσει τις θετικές …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com