Σε εξέλιξη η εκδίκαση της απολογίας της ΑΕΚ για τα επεισόδια του ντέρμπι

Ξεκίνησε η εκδίκαση της απολογίας της ΑΕΚ για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Λίγο μετά τη 13:00 το μεσημέρι ξεκίνησε στο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League, η εκδίκαση της απολογίας της ΑΕΚ, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό.(7/10)

Την Ένωση εκπροσωπεί  ο Μηνάς Λυσσάνδρου και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημάτος.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, 300 περίπου οπαδοί της ΑΕΚ βγήκαν στο ημίχρονο από τις Θύρες 1 και 35 και «επιτέθηκαν στις διμοιρίες που βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου, εκτοξεύοντας εναντίον τους πέτρες, μάρμαρα, μπουκάλια, φωτοβολίδες, βόμβες μολότοφ κ.α. αντικείμενα».

- Advertisement -

Η ΑΕΚ κινδυνεύει με δύο έως τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, πρόστιμο που μπορεί να φτάσει και τις 250.000 ευρώ και αφαίρεση τριών βαθμών.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ, στηρίζεται στο γεγονός πως δεν υπάρχει κανένας χαρακτηρισμός για τους δράστες από τον παρατηρητή του αγώνα.

Αλεξάνδρα Καρδαμήλα
Αλεξάνδρα Καρδαμήλα
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1996.Τα τελευταία χρόνια ζει στην Κομοτηνή,όπου σπουδάζει στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.Μεγαλώνοντας σε μία ΑΕΚτζήδικη οικογένεια δεν άργησε να περαστεί το "μικρόβιο"της ΑΕΚ και στην ίδια.Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το αθλητικό ρεπορτάζ ερασιτεχνικά,σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κομοτηνής και στη συνέχεια μπήκε στη ζωή της το ΑΕΚ Passion,στο οποίο γράφει την ειδησιογραφία και αρθρογραφεί.Επίσης,στο ΑΕΚpassion Radio θα την ακούσετε κάθε Παρασκευή στην Εκπομπή "Λίγο πριν την σέντρα" στο ρεπορτάζ του γυναικείου και ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -