Σε Φιλαδέλφεια και Σύρο τα τρόπαια!

Οι επόμενες στάσεις ανά την Ελλάδα για το πρωτάθλημα και το κύπελλο της ΑΕΚ θα είναι σε Νέα Φιλαδέλφεια και Σύρο.

Μετά τα τουρ σε πολλές περιοχές της νότιας και βόρειας Ελλάδας το πρωτάθλημα και το κύπελλο που κατέκτησε η ΑΕΚ θα πάει για…”προσκύνημα” σε Νέα Φιλαδέλφεια και Σύρο όπως έκανε γνωστό πριν λίγο η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση:

Σε Νέα Φιλαδέλφεια και Σύρο θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες τα τρόπαια που κατέκτησε η ΑΕΚ σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Το τρόπαιο του Πρωταθλήματος θα βρίσκεται στο ΑΕΚ Shop στην OPAP ARENA την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, και θα περιμένει τους φίλους της ΑΕΚ να το δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του.
Το τρόπαιο του Κυπέλλου θα βρεθεί στη Σύρο και θα εκτεθεί στο περιθώριο των τελικών αγώνων της κατηγορίας Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων στο Δημοτικό Γήπεδο Ερμούπολης (Κυριακή 18 Ιουνίου, ώρες 16.00-18.00). Αμέσως μετά θα παραληφθεί από το τοπικό κλαμπ της Original 21 «Κώστας Λουδάρος» για την εκδήλωση που θα γίνει το ίδιο βράδυ στα γραφεία του συνδέσμου.
Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα εκτίθεται από το πρωί μέχρι το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης 21 Ιουνίου στο γνωστό ΑΕΚτζήδικο στέκι της Νέας Φιλαδέλφειας «Νέα Βυζαντινή Γωνιά».

Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -